Банкетне меню

Холодні закуски

 

  1. Мясна тарілка (буженина, ковбаса с/к, балик сировялен) 

  2. Рибна тарілка (скумбрія солена та копчена, сьомга, масляна)

  3. Сирна тарілка

  4. Овочева палітра з оливками

  5. Салати в асортименті

  6. Риба в клярі з соусом

  7. Язик заливний

  8. Куряче асорті: крильця в соусі та окорочка фаршировані

Горячі страви

 

  1. Картопля: жарке, по селянськи, фрі, пюре з сиром 

  2. Відбивна  

  3. Ребро з чорносливом

  4. Котлета по Київськи або Кордон Блю 

  5. Качина грудка під вишневим соусом 

  6. Фірмові голубці

  7. Млинці з мясом або з грибами

  8. Хлібна тарілка

 

                                                 ДЕСЕРТИ

 

  1. Млинці солодки "Фенікс"

  2. Фруктова тарілка

  3. Напої в асортименті

  4. Горільчані напої в асортименті  

 

 

                        ЦІНА   НА   БАНКЕТНІ   МЕНЮ   ВІД   400 ГРН.

                      АСОРТИМЕНТ   СТРАВ   БУЖЕ   РІЗНОМАНІТНИЙ